Theoriecursus Groningen2019-03-19T20:03:29+00:00

Auto of motor theoriecursus in Groningen

Home » Theoriecursus » Theoriecursus Groningen

Je theorie-examen behalen is helaas niet altijd even makkelijk. Het studeren voor het theorie-examen vergt veel tijd, heeft u hier geen tijd voor? Wij bij Directgeslaagd snappen natuurlijk als geen ander dat je simpelweg niet hebt. Directgeslaagd kan je helpen om in 1 dag je theorie examen te behalen! Het studeren voor het theorie examen hoeft helemaal niet moeilijk te zijn, als het maar leuk, snel en doelgericht is.

Hoe kan Directgeslaagd jou kunnen helpen? Met onze eendaagse auto theoriecursus! Binnen enkel 1 dag zal je de gehele inhoud van het theorie examen leren. Onze groepscursus is speciaal gericht op het behalen van het CBR examen. Gedurende één dag lang zullen wij je extra uitleg geven over de punten die bij het CBR voor zullen komen. Lukt het jou niet of begrijp je het gewoon niet? Geen zorgen juist aan de punten die niet bij je blijven hangen zullen wij extra aandacht besteden.

Onze dagcursus kost tijdelijk geen 169 euro maar slechts vanaf 98,75 euro (excl. € 31,25 examengeld). Voor de motor theoriecursussen hanteren wij eventuele last minut toeslag. De cursussen worden gegeven in Groningen, onze locatie ligt op loopafstand van het centrum van Groningen. Ook zijn wij uiteraard goed te bereiken met het OV!

Bekijk meer

Michel

★★★★★

Na een goede Stoomcurcus, ben je perfect voorbereid voor je examen, In 1 keer geslaagd. 100% een aanrader.

Francis

★★★★★

Geslaagd in 1x zonder te leren . Ik ben alleen naar de cursus gegaan. Echt een aanrader!